Εκδήλωση με θέμα «Συνεργασία φορέων για μια συμπεριληπτική κοινωνία»

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας συνδιοργανώνει με τη Σχολική Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 7ης Περιφέρειας, τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Εκπαίδευσης 38ης Περιφέρειας, το Σχολικό Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης 3ης Περιφέρειας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς “βηματίΖΩ”, εκδήλωση με τίτλο:
«Συνεργασία φορέων για μια συμπεριληπτική κοινωνία» η οποία απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου Παιονίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3/12) και της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού (11/12). Στόχος της είναι οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα, τις ανάγκες και τις δυνατότητες των παιδιών με αναπηρία και να συμβάλλουν στη σχεδίαση δράσεων στο σχολείο και στη σχολική κοινότητα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, ώρες 12:00 - 14:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
12.00-12.15: Χαιρετισμοί

12.15-12.45: «Συνεργασία φορέων για μια συμπεριληπτική κοινωνία» Μαρίνα Πατσίδου Σχολική Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 7ης Περιφέρειας

12.45-13.00: «Βηματίζοντας στα μονοπάτια της Αναπηρίας. Η προσέγγιση του Συλλόγου ΒηματίΖΩ»
Ευθυμία Καράμπαγλη Πρόεδρος, Καλλιόπη Βουμβουράκη Ψυχολόγος

13.00-13.15: «Προβολή βίντεο»
Ηρώ Σολωμού Εκπαιδευτικός ΕΑΕ, Πρόεδρος Συλλόγου ΕΠΕ Παιονίας

13.15-14.00: Συζήτηση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλγόριθμος εντοπίζει τους πάσχοντες από κατάθλιψη στο Instagram

ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ: «ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ»