Καταζητείται και δεύτερος φυγάς


Γάλλοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι αναζητείται άλλο ένα πρόσωπο που εμπλέκεται ευθέως στις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι.

Το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, που μετέδωσε την πληροφορία αυτή, επικαλείται τρεις Γάλλους αξιωματούχους που ζήτησαν να μην αποκαλυφθούν τα ονόματά τους. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ο δεύτερος καταζητούμενος δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Οι αξιωματούχοι είπαν στο AP ότι η ανάλυση που έγινε για τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου δείχνει ότι ένα πρόσωπο που ενέχεται σε αυτές δεν έχει εντοπιστεί.

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες στη Γερμανία 
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε άνδρες και οι δύο γυναίκες που είχαν συλληφθεί νωρίτερα στο Άλσντορφ, κοντά στο Άαχεν, ως ύποπτοι για διασύνδεση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

«Μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι τα άτομα σχετίζονται με τις επιθέσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ είχε ανακοινώσει ότι «δυστυχώς κανείς από τους συλληφθέντες δεν είναι εκείνος που ελπίζαμε ότι θα μπορούσε να είναι», αναφερόμενος στον Σαλά Αμπντελσλάμ, ο οποίος αναζητείται ως ύποπτος για συμμετοχή στις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι και, κατά πληροφορίες, κρυβόταν στην περιοχή του Άαχεν.

Πηγή: www.real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλγόριθμος εντοπίζει τους πάσχοντες από κατάθλιψη στο Instagram

ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ: «ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ»